DT- Leden

DT-leden Knutsels en Kadootjes:


Dit is de enige actuele foto die ik kan vinden waar ik zelf op sta. Ik ben dus altijd degene die de foto's neemt.
Maakt niet uit. Weten jullie ook direct hoe mijn mannetje alias Geert eruit ziet.
Wij hebben 2 kinderen, een zoon Kevin en een dochter Laura.
In 2009 ben ik met deze hobby begonnen en om wat voor mezelf te hebben ben ik een (web)winkel gestart in de hoop dat er hier in het hoge noorden animo voor zou zijn. Maar door o.a. de crisis en door de ziekte van mijn moeder (die alleen was) heb ik te weinig tijd in mijn winkeltje kunnen stoppen. Mijn moeder is inmiddels na 16 jaar te hebben geleefd met kanker op 28 februari overleden.
Ik ga niet weer overnieuw beginnen maar wil wel graag kaarten en creaties blijven maken.
Daarom heb ik mijn blog opgezet en vind ik het heerlijk om alles wat ik maak met jullie te delen.
Maar ook vind ik het geweldig om al dat moois van jullie te zien.
Ik hoop dat we nog heel lang van elkaars creaties kunnen genieten.
Liefs, Monique


GerJanne

Hoi allemaal, mijn naam is GerJanne. Door Monique ben ik gevraagd in haar DT te komen en daar hoefde ik geen moment over na te denken.Knutselen is iets wat ik al sinds mijn kleuterjaren heel graag doe.Met papier, met naald en draad, met brooddeeg, stofjes en kant, wol en kralen. Het kaarten maken is iets wat ik altijd heb gedaan en ben blijven doen. Toen ik het scrappen ontdekte en beurzen ging bezoeken ging er een wereld voor me open. Toen ik door een collega ook nog werd gestimuleerd een blog te beginnen was het feest compleet.
Ik geniet elke dag van de contacten en de creativiteit . Gemiddeld twee keer per week zoek ik mijn freubelhokje op en knutsel er vrolijk op los. Van CAS tot Vintage en alles wat daar tussen zit. Ik hoop wat inspiratie te geven door mijn creaties hier te laten zien en ik verheug me op de samenwerking met Monique, Ingrid en Antoinette.
Mijn eigen blog heet: www.gerjanneke2.blogspot.com.
Groetjes,
GerJanne

Ingrid

Ik vind het hartstikke leuk dat ik gevraagd ben door Monique om DT-lid te worden. Ik ben Ingrid Reyners, als geboren brabander woon ik al sinds 1986 in Limburg, ik ben hier terecht gekomen vanwege de inservice opleiding voor z-verpleegkundige die ik ben gaan volgen destijds. Ik werk nog steeds bij dezelfde instelling, nu draai ik alleen nog maar nachtdienst. Ons gezin bestaat uit mijn man, mijn puber Lieke en onze cocker-spaniĆ«l Teuntje. We wonen in een dorp onder de rook van Roermond. 
Een aantal jaren geleden ben ik in contact gekomen met scrappen, door een collega, die destijds boekjes met foto's maakten, ik ben een cursus gaan volgen die twee jaar heeft geduurd en we moesten iedere les een LO maken, met iedere keer een andere techniek erin verwerkt. Sinds eind november vorig jaar ben ik mijn blog begonnen en sindsdien verslaafd aan dit geweldige medium, kaarten maken is iets wat ik bijna dagelijks doe, ik vind het leuk om aan challenges mee te doen, zodat je ook geprikkeld wordt tot iets anders te maken. Ik werk graag volgens een schets, en mijn kaarten zijn redelijk simpel van opzet met een tikkeltje stoer. 
Dit is nu weer een nieuwe uitdaging, DT lid zijn, en ik zal zeker bij jullie langs komen. Hopelijk kunnen mijn kaarten jullie inspireren. Hartelijke groetjes Ingrid. http://ingreymo.blogspot.nl/


Antoinette

Mijn naam is Antoinette Brouwer
Ben geboren op 01-11-1961.
Knutselen doe ik al vanaf 1987,
en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt.
Heb een knutselwinkel in Zeeland.
Verder een blog waar regelmatig iets nieuws op te vinden is.
Knutselen is mijn grootste hobby en vindt het super leuk als DT lid te zijn bij :
The Owlhouse Designer en bij Monique Eding.
Lieve knutsel groet van Antoinette
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie! We komen gauw bij je langs.
Hartelijke groetjes van het DT.